Satra home

Leerzaam           Leuk     en     Duurzaam

SATRA is een dynamische onderneming, die het motto leerzaam, leuk en duurzaam heeft.

We onderscheiden ons op drie gebieden: VeiligheidsZorg, TeamWork en MindDirections.

Binnen VeiligheidsZorg vindt u workshops over bijvoorbeeld Plaats Delict Management. Niet alleen Plaats Delict Management voor de politie, maar ook voor partners daarvan, zoals de brandweer of GHOR. Of voor medewerkers van een uitvaartonderneming. Het betreft hier workshops, wij gaan er vanuit dat de deelnemers actief meedoen.
Verder hebben wij een heel mooie workshop waarin we (preventie van) winkeldiefstal centraal stellen. Ook dat is veiligheid.

Binnen TeamWork vindt u verschillende workshops en trainingen. Er zijn actieve of creatieve mogelijkheden, in binnen- en in buitenland. De workshops zijn te koppelen aan teambuilding of teambindingsdagen. Rode draad is vooral de ontwikkeling van teams; bestaande of pas gevormde teams.

Binnen MindDirections vindt u seminars om een missie uit te dragen, of om een nieuwe werkwijze in te voeren. Wij ondersteunen u om boodschappen aan uw mensen over te brengen op ludieke of serieuze manier. Afhankelijk van de boodschap, maar vooral gericht op wat u wilt.

Op ieder van bovenstaande gebieden staan we voor kwaliteit en vakkundige expertise. Met een juiste mix van gekwalificeerde trainers en deskundigen is het seminar gewaarborgd van kwaliteit. De gemeenschappelijke factoor van de mensen van Satra is, dat we ambitieus en dynamisch zijn. Dat is waar Satra voor staat, dat levert de kwaliteit die we graag terugzien in de resultaten van onze seminars. Wij kunnen snel en adequaat op uw wensen of behoeften reageren, dat is onze kracht.

Wij zorgen dat onze seminars leerzaam zijn. Wij zorgen dat uw mensen het leuk vinden tijdens de training. Dat zij op een aansprekende en uitdagende manier kennis op doen.  En wij zorgen dat de opgedane kennis duurzaam blijft; dat men niet alleen zijn of haar kennis verrijkt maar dit blijvend in de praktijk toepast.  

Satra is goed in MaatWerk. Als u specifieke behoeften of wensen aan ons kenbaar maakt, passen we vanuit de basis van een bepaalde training deze geheel aan uw voorkeur aan. Het resultaat dat u wenst, is het resultaat dat wij leveren. Dat geldt voor alle drie de gebieden: VeiligheidsZorg, TeamWork en MindDirections.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem vooral contact met ons op. Wij geven u, geheel vrijblijvend, de informatie of een op maat gemaakt advies.

Bob SassenSla onderstaande link op in uw (telefoon-)toestel, dan heeft u altijd direct toegang tot onze site.

SATRA de site