satra maatwerk

MaatWerk

MaatWerk is een belangrijk onderdeel voor Satra. Met ons cursusaanbod als basis, kunnen wij nagenoeg aan al uw wensen voldoen. Wij maken onze seminars en trainingen zodanig, dat we volledig het door u gewenste eindresultaat realiseren. Dat vertaalt zich onder andere in het verfijnen van de leerdoelen, door dieper in te zoomen op gewenste competenties of door de vakkennis en -bekwaamheden van uw mensen specifiek te verbeteren. 

MaatWerk is bij nagenoeg alle seminars, workshops of trainingen mogelijk. En kunnen wij onverhoopt niet (helemaal) aan uw verzoek voldoen, dan melden wij u dit direct.
Wat we doen, doen we goed en anders doen we het niet.

Satra heeft twee grote voordelen ten opzichte van andere opleiders in Nederland. 

1. Wij kunnen snel (vaak binnen enkele weken) een training voor u realiseren en uitvoeren. U hoeft daar geen maanden of soms een jaar op te wachten.

2. Wij hanteren uitermate  concurrerende tarieven voor onze trainingen. U bent bij ons géén duizenden euro's kwijt voor een training.


Dat geldt voor alle maatwerktrajecten. Wij verzorgen uw seminar met de inzet van gespecialiseerde en vakbekwame mensen. De begrippen bij MaatWerk zijn kwaliteit en resultaat, in die volgorde. Aan de hand van een oriĆ«nterend gesprek stellen we, natuurlijk samen met u, vast wat uw wensen zijn en waar de mogelijkheden liggen. Zijn die aanwezig en kunnen wij het gewenste eindresultaat garanderen, dan offreren wij u het MaatWerk seminar. Voor u nu al prettig om te weten dat de kosten van een MaatWerk-seminar meestal gelijk of slechts een fractie hoger liggen dan de standaardprijs. Maatwerk is niet duur, het resultaat is wel veel beter.

Vraag vrijblijvend en geheel kosteloos een oriƫnterend gesprek aan en bekijk samen met onze adviseur wat uw mogelijkheden van MaatWerk zijn.


Bob Sassen