Satra Hoera we hebben een visie

Hoera, we hebben een visie!

Beschrijving: Hoe ontwikkelt u op een snelle en efficiƫnte wijze een visie voor uw bedrijf, die niet alleen stand houdt de komende jaren, maar ook leidend en acceptabel is? Hoe krijgt u synergie in uw teams zodat zij met verve met een visie komen? Hoe brengt u de boodschap van het ontwikkelen van de bedrijfsvisie eenduidig over?

Satra helpt u bij de beantwoording van bovenstaande vragen. Aan de hand van uw bedrijfsresultaten en bedrijfsdoelstellingen kunnen wij het beste uit uw mensen halen. Niet alleen wat betreft het ontdekken van een missie, maar ook het formuleren en daadwerkelijk werken aan een visie. De daaronder liggende doelen en doelstellingen worden opnieuw of geherdefinieerd en uw mensen zijn weer vaardig wat betreft missie en koers voor de komende jaren!

Leerdoelen: Uw medewerkers realiseren  zich dat zij onderdeel zijn van het behalen van bedrijfsresultaten. Uw medewerkers staan open voor en leren over het meedenken van de bedrijfsstrategie en filosofie. 

Resultaat: De medewerkers zijn zich bewust van hun meerwaarde in het bepalen en uitvoeren van de missie en handelen daar bewust naar. De productie wordt verbeterd als de medewerkers zich beter realiseren wat hun meerwaarde in de organisatie is en welke mogelijkheden zij hebben.

Locatie: In overleg met de opdrachtgever.

Duur seminar: 2 dagdelen.

Bijzonderheden:Dit seminar is vooral gericht op operationele, tactische en strategisch leidinggevende, waarbij de inbreng van directie of raad leidend is.


Bob Sassen