satra over satra

Over SATRA

Satra is een dynamisch onderneming, gestart in juli 2002. Satra is een onderneming waarin de mens voorop staat. Een bedrijf dat wordt gevormd door verschillende, vooral gekwalificeerde teamleden.  Een team dat sinds ruim 12 jaren bezig is met trainingen, workshops en opleidingen. Maar vooral een onderneming waar we, intern en extern, groot belang hechten aan het individu, de lerende mens.

Satra is een team van mensen met verschillende vaardigheden en verschillend in hun kennis, kunde en competenties. Mensen die, ieder voor zich, een parel aan de ketting van ons bedrijf zijn. Die als gemeenschappelijke verbinding de eigenschappen ervaren, dynamisch en ambitieus hebben. Die voor zichzelf de lat hoog leggen, die een 7 niet ruim voldoende vinden, maar telkens weer voor een 9+ gaan. 
Dat bindt de mensen van Satra tot een team, een team dat voldoening vindt en plezier heeft in het werken voor Satra.

Dat zien wij terug in de mensen die een workshop of training bij ons volgen. Mensen die hun kennis willen verrijken of hun vaardigheden of competenties verbeteren. Die tijd en energie steken in het volgen van een training. Dat honoreren we graag door ze het beste van ons aan te bieden, door ze als cursist met alle egards te behandelen die we in huis hebben. En door te zorgen dat ze graag onze filosofie willen delen: leerzaam, leuk en duurzaam.

In de afgelopen jaren hebben wij een scala aan trainingen en workshop mogen verzorgen, voor verschillende ondernemingen en (semi-)overheidsbedrijven. Wij zijn in eerste instantie binnen het werkveld van de politie gestart. Vandaar dat we zeer ervaren zijn met het onderrichten van politiemensen en uitermate goed op de hoogte zijn van hun cultuur en hun metiers. We hebben binnen de politiewereld veel specialisme en ervaring opgedaan, die we daarna zijn gaan toepassen bij andere organisaties en bedrijven.

Wij zijn vaardig in het koppelen van de best gekwalificeerde trainers aan de wensen van de opdrachtgever. We hebben in de loop der jaren een breed en veelzijdig team opgebouwd. Dat verzekert u ervan dat altijd de juiste kennis en kunde wordt gekoppeld aan uw wensen en beschikbaar is voor uw mensen. Kwaliteit en resultaat is waar wij voor staan.

Waar we sterk in zijn, is het tijdig en adequaat kunnen voldoen aan uw wensen of ide├źn. Het realiseren van trainingen of workshops duurt bij ons hooguit enkele weken, als het echt nodig is binnen een paar dagen, maar zeker geen maanden of zelfs nog langer. Snel  goed  vakkundig dat is wat we doen.

Bob Sassen


Vanuit Satra zijn werkzaamheden verricht bij:

Regiopolitie Brabant Zuid-Oost                                      Koninklijke Marechaussee district Zuid

Regiopolitie Amsterdam-Amstelland                               Regiopolitie Hollands-Midden

Koninklijke Marechaussee Schiphol                                Regiopolitie Haaglanden

Openbaar Ministerie Arrondissement Amsterdam            Regiopolitie Zaanstreek-Waterland

Koninklijke Marechaussee LOK KMar                              Regiopolitie Kennemerland

Regiopolitie Noord-Oost Gelderland                                Koninklijke Marechaussee District West

Regiopolitie Limburg-Noord                                           Regiopolitie Groningen

Koninklijke Marechaussee district Noord-Oost                 Jack and Jones kledingwinkels

Vts Politie Nederland (voorheen CIP)                             Koninklijke Marechaussee DLBE

Regiopolitie Zeeland                                                     Klaros Networks

U&I-learning (voorheen FSR)                                        Politieacademie Nederland

Openbaar Ministerie Caribisch gebied                            Politie Eenheid Noord Nederland

Federale Gerechtelijke Politie (Belgie)                           Korps Politie Aruba

Korps Politie Curacao                                                  School voor Politie Leiderschap          

Hogeschool Leiden                                         Wilt u meer weten over de mensen van Satra of eens afstemmen wat wij voor u kunnen doen?

Vraag vrijblijvend een gesprek of informatie aan, we zijn u graag van dienst!


Bob Sassen