Satra het Betere Team maken

Het Betere <sport->team maken


Beschrijving: Hoe krijg je een groep mensen, die door bijvoorbeeld allen hun sport met elkaar zijn verbonden, op een hoger niveau? Hoe schep je conditie om tot een Hign Performance Team te komen? Wat maakt dat een groep mensen met slechts een (sportief) doel, tot grote hoogten komen?

In korte tijd kunnen wij onderlinge groepsverhoudingen verbeteren en de eerste stappen zetten naar en High Performance Team. Niet alleen het gezamenlijk doel is bepalend voor de prestaties, ook onderlinge verhoudingen en het samenwerken met elkaar geeft ongekende mogelijkheden voor kwaliteitsimpulsen en topprestaties

Met name sportteams hebben de behoefte om als een team te presteren, waarbij men blindelings op elkaar wil kunnen vertrouwen. De trainers van SATRA zijn bekend met sportief presteren en de spanningen die daarbij kunnen ontstaan. De onderlinge verhoudingen worden duidelijker en het respect voor elkaar neemt stevig toe. Als team levert men betere resultaten.

Doelgroep: TeamWork richt zich op een combinatie van (een groep) mensen die een gezamenlijk doel hebben. Of die de behoefte hebben de onderlinge relaties en het functioneren als team te verbeteren.

Resultaat: Na deze cursus kunnen de teamleden onderlinge verhoudingen benoemen en beter samenwerken. Het teamlid heeft inzicht in de onderlinge verhoudingen en zijn of haar eigen bijdrage daarin. De teamleden weten welke rol zij hebben binnen het team en hebben de drive om aan het betere team verder te (blijven) werken. Het teamlid herkent de betere resultaten die een goedwerkend team opleveren en wil daaraan een herkenbare bijdrage leveren. Daarnaast is het eigen functioneren en de eigen houding binnen het team voor het teamlid duidelijker en beter beheersbaar

Locatie: In overleg met opdrachtgever te bepalen.

Duur seminar: afhankelijk van het gewenste resultaat 1 of 2 dagdelen.

Bijzonderheden:   

Bob Sassen