Satra VeiligheidsZorg

VeiligheidsZorg

Het begrip VeiligheidsZorg is een ruim begrip. Vanuit Satra hebben wij veel ervaring met VeiligheidsZorg. Met name op het gebied van Plaats Delict Behandeling en Plaats Delict Management heeft Satra de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Wij hebben onze kennis op dat gebied vertaald naar verschillende trainingen. Bijvoorbeeld een training voor de medewerker van een uitvaartonderneming die op een Plaats Delict komt. Wat kunnen zij wel en wat beter niet doen, wat mogen zij wel of niet doen? Onze trainingen geven daar een zeer bevredigend antwoord op en wij leren hen de juiste werkvaardigheden aan.

Wij passen onze kennis, aan de hand van de ervaringen van onze trainers, ook op andere onderdelen van VeiligheidsZorg toe.
Bijvoorbeeld middels een workshop voor het Openbaar Ministerie, waarin wordt ingegaan op de samenwerking tussen de Zaaksofficier en de Vaste Kern Leidinggevende van een TGO. Waar liggen de gezamenlijke beslispunten en wat is de eigen bevoegdheid of de verantwoordelijkheid van de zaaksofficier?
Ook is er een uitermate interessante training voor de leden van de advocatuur. Daar krijgt u kennis van de werkwijze van de recherche bij de aanpak van grote onderzoeken, de opbouw van de dossiervorming en waar kunnen mogelijke onzorgvuldigheden ontstaan in het TGO-onderzoek.

Of het trainen van uw (winkel-)personeel dat in aanraking komt met (winkel-)criminelen. Hoe  treed je daders tegemoet, hoe kun je aangifte bij de politie doen zonder uren daaraan kwijt te zijn? Vragen die tijdens de <praktische> training afdoende worden beantwoord. In het verlengde daarvan is een professionele houding naar de klant een van de manieren om winkeldiefstal te voorkomen. Daarom hebben we deze nieuwe training aan ons aanbod toegevoegd!

En heeft u aan de hand van de hier aangeboden trainingen zelf een aanvullende voorkeur voor een bepaalde vorm van training, MaatWerk is onze specialiteit.

Bob Sassen